Soru:"Alında Kitle"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Alında Kitle"

merhaba dr beyşikayetim sağ kaşımın üsdünde yaklaşık 2 aydır bı kitle wardı bügün muayine olmaya gittim plastk cerh yarın lokal anestezi ile alıcaklarını sölediler ben şiringayla almalarından yanaydım ama tam temizlenmeyeceğini ve tekrarlanabileceğini söylediama benim anlamadığım plastik cerahın uyguladığı bir operasyon sonrası nasıl iz kalır? bu yağ bezesi yüzümde olduğun ve iz kalıcağından çok tedirginim lütfen görüşlerinizi bekliyorum
iyi çalışmalar
şimdiden teşekkürler
UzmDr Cenk TOKAT

26 10:08:50

MerhabaKaşınızın üzerinde deri altında muhtemelen bir kist oluşmuş, bunun tedavisi kistin duvarının çıkarılmasıdır Enjektör ile belki içi boşaltılabilir, belki boşaltılamaz bile Kistin duvarı orada kalırsa birkaç hafta- birkaç ay içinde tekrar aynı şişlik oluşur Tabi bu kist değil, sert bir kitle ise iğne batırmak hiç bir işe yaramaz, hatta riskli bile olabilir Vücutta hiç bir yara izsiz iyileşmez, her cerrahi girişim bir iz bırakır Estetik cerrahinin görevi bu izi en az dikkat çekecek şekilde bırakmaktır Sizi görmeden daha fazla bilgi vermem güçGeçmiş olsunOpDr Cenk Tokat

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com