Soru:"Ddddgöz"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Ddddgöz"

meraba doktor bey 27 yaşında erkek gözlerimde agrı çok fazla oluyor gözlerimin yan tarafı üst tarafı çok agrıyor gözlük kullanıyorum ama gözlüklede net göremiyorum 10 gündür gözlerimdede kızarıklık oluyor devamlı duruyor bu kızarıklık kan topluyor gibi bir yere bakınca tam göremiyorum sanki başım dönüyor gibi rahatsız ediyor beni yani gözlerimde kızarıklıklar dallanma gibi ve göz kuruluguda var gibi devamlı gözüme birşey batıyor uyandıgımdada yine gözlerimde çok yorgunluk agrı oluyor ve geçmiyor acaba nedendir bu bilgilendiriseniz sevinirim acaba başka bir rahatsızlıktan dolayımı göüzmde bu sorunlar oluşuyor başımdada agrı çok oluyor dönme oluyor başımda karıncalanma uyuşma oluyor acaba başta olan bir sorun dan mı bu gözlerdeki proplem yani devamlı uyumak istiyorum çünkü gözlerim çok agrıyor bilgi verirseniz sevinirim uyandıgım zaman daha çok yani kıpkırmızı oluyor gözüm sanki gözümde birşey varmış gibi batıyor yani göz kurulugu veya bir arkadaş demişti üveyt göz rahatsızlıgı diye birşey varmış galiba o olabilirmi acaba bilgilendirirseniz sevinirim yani gözüm gün boyu kırmızı kızarıklık gitmiyor korkmaya başladım
ProfDr Faruk ÖZTURK

21 09:15:10

Geçmiş olsun,Bu tür kronik ya da akut rahatsızlıkları ciddiye alıp ayrıntılı bir göz muayenesi olmalısınız Bahsettiğiniz sebeplerden hepsi bulunabilir Altta yatan bir rahatsızlık (romatizma, vücutta herhangi bir iltihabi rahatsızlık vs) olup olmasıdığı da önemliselamlardr faruk

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com