Soru:"Guatir" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Guatir"HOCAM BENDE GUATIR VAR 3YIL ONCE OYRENDIM GUATIRIN ADI NODUL VE 3CM OLUNCA AMELIYATLA ALINMASI GEREK DEDILER BEN ILK GUATIRIM OLDUGUNU OYRENDIYIMDE IYNE BIOBSISI YAPTIK YANI INCE BIR IYNEYLE ICNDEKI SIVIDAN ALINDI VE TAHLILDE kist OLDUGUNU SOYLEDILER HOCAM BU TUR GUATIR NE KADAR TEHLIKELIDIR OYRENMEK ISTIYORUMVE BAZI SIKAYETLERIM VAR BOYNUM KASINIYOR VE 2AY ICINDE YUZUMDE COK AGRI YAPAN SIVILCELERIM OLUSTU SIVILCELER GUATIRLA ALAKALIMI SIZCE BEN YURTDISINDA YASIYORUM VE BURDAKI DOKTORLARA GUVENEMIYORUM TABI SAYET AMELIYAT GEREKECEKSE TURKIYEDE YAPACAMSIMDIDEN COK TESEKUR EDERIM IYIGUNLER1977DOGUMLUYUM BEN KADIN UzmDr Alaattin OZTURK 16 16:13:40 Tiroiddeki nodül 2 cmi (sizin hekiminiz 3 cmi geçinde demiş, farketmez) geçinde genellikle ameliyat ederiz Sizde biopsi de yapılmış O bakımdan korkmayın ama bu nodüller yıllar içinde büyürler ve ameliyatsız geçmezler bu sebeble sınırı aşınca ameliyat etmekte fayda var Diğer şikayetlerinizi bu guatr yapmaz Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|