Soru:"Ara Sira Sirtimin Sol Tarafinda Agrilar Oluyor!"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Ara Sira Sirtimin Sol Tarafinda Agrilar Oluyor!"

İyi günler Sayın Hocam
Öncelikle böyle iyi bir hizmeti verdiğiniz için teşekkür ederim Benim sorunum yaklaşık 2-3 aydır ara sıra sol tarafımda, sırtımda bir anlık ağrılar oluyor 2-3 gündür ise bu ağrılarım sürekli oluyor Bıçak batması şeklide saniyelik ağrılar oluyor Kalabalık ortamlarda ise canım çok sıkılıyor Nefesim daralıyor Sanki kötü birşey olacakmış gibi oluyor Bunun için dahiliye, fizik tedavi ve kardiyolojiye gittim Sonuçlar temiz çıktı Ama anlık ağrılar ve sıkıntı benim moralimi çok bozuyor
Teşekkür ederim
DoçDr M Akif BUYUKBESE

21 20:13:27

Bunlara fibromiyalji diyoruz stres faktorleri e psikoloji ile yakinen ilgili Bazen depresyon da eslik ediyor olabilir Fizik tedavi, romatoloji, ve psikiyatri uclusunden yarar goreceksinizdir Kendinize Siz de yardim edebilirsiniz Kendi streslerinizi taniyi ve hekiminizle paylasinIyi gunler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com