Soru:"Karında Gaz Ve Şişme" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Karında Gaz Ve Şişme"öncelikle meraba ![]() ben 30 yaşındayım erkek 2 aydır karaciğerimde bir ağrı vardı doktora gittim grade 1 karaciğer yağlanması çıktı hatta grade 1 den azmış alt 39 ggt 139 çıktı![]() safram böbrekler falan temiz ancak zaman zman karnımda gaz hissi oluyor veçok şişiyorum ve karnıma bastıramıyorum çok sertleşiyor gazda çıkaramıyorum ve kendiliğinden iniyor doktora bunuda söledim![]() karaciğerdie dedi![]() bu kadar az miktarda yağlanma karında gaza sebeb olur mu annemdede kolon kanseri var bir doktora daha sorduğumda bir gastroloji uzmanına başvurmamı söledi![]() Doç Dr Yusuf AKCAN20 05 18:12:43karaciğerde yağlanma gaz ve şişkinlik izah etmez ![]() temel testleriniz normal ise gaitada gizili kan parazit bakılması fleksible sigmodidoskopu veya aile öykünde göz önüne alındığında kolonoskoi tercih edilebilir ![]() anne tarafında başka kanser öyküs var mı bir inceleyin sitemizdeki Lynch Sendromu, HNPPC , Herediter non polipoziz koli konusunu okursanız bunu niçin istediğimi anlarsınız ![]() herşey normal çıkıyor ise irritabl barsak ön tanısı ile bir gastroenterolog sizi tedaviye alması gerekebilir Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|