![]() |
Balık Ve Hububat Astıma Birebir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Ve Hububat Astıma Birebirİstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ''Çocukluk Döneminde Alerji ve astım Uluslararası Çalışması'na (ISAAC-2) kayıtlı 8 ve 13 yaş arasındaki çocuklarda astımla gıda tüketimini inceledi ![]() ![]() Çalışma sonucunda tam tane hububat ürünleri ve balığın astıma karşı koruyucu olabileceğinin belirlendiğini ifade eden Boyacıoğlu, şöyle devam etti: ''Tam tane hububat ürünleri, örneğin buğdaydan öğütme sırasında kepek gibi hiçbir kısmının ayrılmadan elde edilen üründen yapılan gıda maddeleridir ![]() ![]() ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|