Soru:"Ellerimdeki Morarma İle İlgili" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Ellerimdeki Morarma İle İlgili"iyi akşamlar serpil hanım,ben 25 yaşındayımyaklaşık bir hafta önce bir dermatolağa gittim,ellerimde alerjik egzema teşhisi kondu ve ayrıca ellerimde eklem yerlerinde morarma oluşuyordu bunun üzerine doktorum bana sordu yere eğilirken dizlerinde halsizlik var mı kollarını yukarı kaldırıken halsizlik oluşuyormu bende bu şikayetlerde vardıkan tahlili yaptık ck değeri yüksek çıktı ve doktorum yumuşak doku rahatsızlığı olabilir dedi ayrıntılı tahlil istedifakat kendisi cevaplarıyla beni tam olarak tatmin etmedi acaba bu hastalık tam olarak nedir?önemli bişeymidir?bu aşamada ne yapmamı önerirsiniz?teşekkürler UzmDr Serpil Uysal OZYILMAZ 28 1457 ck kas durumunu gösteren bir enzimdir bağ dokusu yani yumuşak doku hastalıklarını da içeren kas hastalıklarını içerir tabi ki sadece ck yüksekliği bize yeterli bilgi vermez muayene bulguları önemli sizden sanırım ek tetkikler de istenmiştir ayrıca romatolojiye de yönlendirme yspılabilir Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|