Soru:"Podiatri" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Podiatri"ömer bey merhaba türkiyede çok yanlış işler oluyor her zman olduğu gibiben amelıyathane hemşiresiyim,bir ingiliz güzellik akademisini de bitirip estetisyen oldum ama bu işi yapmıyorumpodiatride ara eleman olmak istedim ve 2 yıldır podolojiye ilgi duydum,türkiyede bu konuda okul,eğitim yokel ve ayak bakımı adı altında eğitim aldımama yapılanlar tamamen sizin işinizbu ciddiyetsizlik benim canımı sıkıyor çünkü ilkokul mezunu estetisyenler insanların mantarlı ayakları üstünde bilgisizce uygulama yapıyorlar ne yazık kibu konuda ciddi bir eğitim almak istiyorum,bana yardımcı olabilir misiniz?türkiyede bu eğitim ortamının olması için bir takım çalışmalar var mı?bilginiz var mı? teşekkür ediyorum Dr Ömer ACI 0404 2102 Merhabalar, Malesef Turkiyede Podiatry egitimi hakkinda bir bilgim yok Fakat amarikada ki podiatric medicine egitimi ile ilginirseniz, bana omeraci@ayaksagligimcom adresinden ulasabilirsiniz saygilarimla Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|