![]() |
Soru:"Mutsuzum" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Mutsuzum"Meraba doktor bey ne mutlu kı sızle karsılastım ınternette yuz yuze konusmak ısterdım ama yurt dısından yazıyorum sıze ![]() Bir psikıyatri doktoruna gıtmemi lazım mı sizce Ben unuversıte son sınıf ogrencısıyım cok zorluklarla geldım buraya yanı okul pek ıyı deyıl ,hem calısıyorum hem okuyorum,işim ilk başlarda iyı deyildi ama şimdi iş yerinde yükseldım yani işim iyide maaslar kotu , Ama yinede hep mutsuz hissediyorum kendimi erkek arkadaşım var ıyı anlaşıyoruz evlenmek ıstıyoruz ama evlılıkten korkuyorum ya anlasamassak dıye,bazı geceler kabus goruyorum aslında evde huzurum ıyı cok ıyı ayılem var evde huzurum ıyı,arkadas cevresı onemlıyse arkadasım yok deyebılecek kadar az ben bıraz derın dusunuyorum, kendımı mutsuz hıssedıyorum sızın anlıycanız olan savaslar ıcın bıle uzulurum hersey ıcın tesekur ederım yanıtlarsanız sevınırım basarılar dılerım doktor bey Prof ![]() ![]() 05 ![]() anlattığınız yakınmalardan bir sonuç çıkarmak zor ancak mutsuzluk yakınmanızın şiddeti ve süresi önemli ayrıca eşlik eden belirtiler önemli (uyku, iştah, dikkat, bellek, sinirlilik, gerğinlik, kendinize güvenvb)biraz daha ayrıntılı ve somut bilgiler yazmalısınızdepresyon olabilirtedavi gerekebilirilaç ile iyileşebilirsiniz Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|