Soru:"Teşekkür"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Teşekkür"

iyi akşamlar dr bey bugün hastaneye gittim ama biopsi sonucunu alamadım çıkmamış niye böyle gecikti bilmiyorum dr bey size o kadar çok soru sordum ki sizde her seferinde cevap verdiniz size çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak benim rahatsızlığım mayıs ayında 2 aylık adet gecikmesi sonrası başladı acaba dr bey çok mu gecikmiş oldum eğer rahim kanseri ise çok yayılmışmıdır bel,bacak kemiğimde vaginada ağrılarım var yumurtalık kisti de rahimi etkiler mi hormon salgılayanlar örneğin dr probe kürtaj sırasında rahime baktım önemli bişey görmedim dedi böyle bakarak az çok kötü bişey olup olmadığı anlaşılır mı size minnettarım saygılar dr bey
UzmDr Ersan ŞENER

18 2206

Belgin hanım mesleki tecrübelerimizle alınan parçanın kanser çıkıp çıkmayacağını az çok kestirebiliyoruzParça sonucunu daha hızlı alabileceğiniz bir labratuvara vermiş olsaydınız daha erken endişeleriniz biterdiSabırlı olun biyopsi temiz çıkacak göreceksinizŞifalar dilerim

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com