Soru:"Teşekkür" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Teşekkür"iyi akşamlar dr bey bugün hastaneye gittim ama biopsi sonucunu alamadım çıkmamış niye böyle gecikti bilmiyorum dr bey size o kadar çok soru sordum ki sizde her seferinde cevap verdiniz size çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak benim rahatsızlığım mayıs ayında 2 aylık adet gecikmesi sonrası başladı acaba dr bey çok mu gecikmiş oldum eğer rahim kanseri ise çok yayılmışmıdır bel,bacak kemiğimde vaginada ağrılarım var yumurtalık kisti de rahimi etkiler mi hormon salgılayanlar örneğin dr probe kürtaj sırasında rahime baktım önemli bişey görmedim dedi böyle bakarak az çok kötü bişey olup olmadığı anlaşılır mı size minnettarım saygılar dr bey UzmDr Ersan ŞENER 18 2206 Belgin hanım mesleki tecrübelerimizle alınan parçanın kanser çıkıp çıkmayacağını az çok kestirebiliyoruzParça sonucunu daha hızlı alabileceğiniz bir labratuvara vermiş olsaydınız daha erken endişeleriniz biterdiSabırlı olun biyopsi temiz çıkacak göreceksinizŞifalar dilerim Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|