![]() |
Soru:"Çok Sık Tekrarlayan Karın Ağrısı Atakları Ve Yüksek Trigliserid Düzeyi" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Çok Sık Tekrarlayan Karın Ağrısı Atakları Ve Yüksek Trigliserid Düzeyi"merhaba hocam, Ben 27 yaşındayım ayda 2 defa veya 6 ayda bir gibi çok şiddetli karın ağrım oluyor ( küçükkende oluyordu fakat çabuk geçiyordu fakat şiimdi çok şiddetli oluyor ve ağrının geçmesi çok uzun sürüyor) Ağrı sırasında karnımın sol tarafında (göbek deliğinin hizasında sol tarafta)çok şiddetli bir şekilde kalp atışı tarzında gözlede görülen bununla beraber el bile palpasyon yapıldığında eli bile kaldıran bir atım hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açlık kan şekeri =90, KOLESTEROL=234, TRİGLİSERİD=1077 hdl kolesterol=22 , LDL kolesterol=lipemik AST=25 , ALT= 33 ANTITPO=341, ANTI T=149, SERBEST T3=2,5, SERBEST T4=1 ![]() TSH=2 ![]() ![]() ailede kolestrol ve trigliserid yüksekliği de yok ![]() ![]() ![]() doktara bu sonuçlarla gittim fakat bir neden araştırılmadan hemen lipanthly isimli ilaca başlamamı önerdi ![]() ![]() ![]() Şimdiden çok teşekkür ederim ![]() Doç ![]() ![]() 17 ![]() Bu kadar yüksek trigliserid bir den fazla test ile doğrulandı ise, tedavi almanız gerekeir ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|