Soru:"Antidepresyon İlaçlarını 6 Aydır Gün Aşırı İçiyorum Bir Türlü Bırakamıyorum" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Antidepresyon İlaçlarını 6 Aydır Gün Aşırı İçiyorum Bir Türlü Bırakamıyorum"saygılarımla hocam bizlere böyle bir site kuranlara çok teşekkür ederim hocam sorun su açık ve net ben 3yıldır pisikolojik bir hastalık içindeyim ama bir türlü bu hastalıgıma çare bulamadım suaki rahatsızlıgım kullanmakta oldugum ilaçları bir türlü bırakamıyorum yaşım 27 erkeyim 3yıldır ilaç alıyorum bu ara birde ***** kullanmaya başladım sua kafam bende hiç yok sanqi sersemlik hissi var kendimde degilim gibi bi Çare hocam nasıl atlatırım nasıl bu ilaçları bırakırım içmeden duramıyorum ilaçları gün aşırı içiyorum cipralexcedrinadesyrel bunları kullanıyom yaklaşık 6aydır gün aşırı içiyorum bir türlü bırakamıyorum yardımlarınız iÇin saolun şimdiden ProfDr HAMDULLAH AYDIN 09 16:25:19 ilaclardan yeteri kadar yarar gormediginizi anliyorum bu ilaclari duzenli olarak hergun almalisiniz belki doz duzenlemesi de gerekebilir ***** almamaniz gerektigi soylenmis olmali bu konulari gorusmek icin doktorunuza basvurmaniz yararli olacaktir Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|