Foruma Nasıl Resim Eklenir !.... |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Foruma Nasıl Resim Eklenir !....Not: Anlatım başka bir siteden alıntı olup, üslup bana ait değildir Önemle bilginize![]() ![]() ![]() ![]() 1-) Konuyu Görüntülediğiniz Sayfanın Aşağısında Yukarıdaki Hızlı Mesaj Kısmını Görürsünüz Kırmızı İle Belirtilen Yere Tıklayınız Gelişmiş Modda Konuya Cevap Yazmak İçin![]() ![]() 3-) Örnek Olarak Yukarıya Bakınız Nasıl Eklediğimi Görüyorsunuz ![]() Ama Benim Bilgisayarımda Resim Var Onları Nasıl Ekliyeceğim Diyenler! Devam Ediyoruz ![]() ![]() 4-) Yukarıya Çıkın 1-) Yazan Mesajımı Okuyun Aynı Şekilde Gelişmiş Moda Gelin ![]() ![]() ![]() Sayfanın Aşağısına İnin Ve Yukarıdaki Kısmı Okuyun Gözat![]() ![]() Tuşuna Basın Ve Bilgisayarınızdaki Resmi Seçin ve Aç Tuşuna Basın Bilgisayarınızdaki Resmi Seçtiniz ve Gözat![]() ![]() Tuşunun Aşağısında Bulunan host it! Tuşuna Basarak Bilgisayarınızdaki Resmi Upload Etmeye Başlayın![]() 5-) Yeni Bi Sayfa Açılır Açılan Sayfa http://imageshack us/index php Budur Çeşitli Kodlar Görürsünüz![]() ![]() 6-) 5'de Dediğim Gibi Kodlar Yukarıdaki Gibidir Şimdi Bilgisayarınızda Upload Ettiğiniz Resmi Foruma Koymak İçin Gerekli Link Mavi ve Kırmızı İle Gösterdiğim Kısımdadır![]() ![]() En Aşağudaki Link Yani Gösterdiğim Link Direk Link'tir Linki Kopyalıyoruz 2-) ve 3-) Mesajlarımda Gösterdiğim Gibi Resmin Linkini Forumdaki Resim Ekle Tuşuna Basarak Açılan Pencereye Linki Yapıştırıyoruz Böylece Foruma Resim Ekliyoruz![]() 7-) Eklediğimiz Resmi Düzenliyelim, Düzenledikten Sonra Post(Cevap) Olarak Yolluyalım (Düzenlemek Derken Göze En Güzel Şekilde Görünecek Biçimde Olmasını Kasdettim) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|