![]() |
Soru:"Sol Kolda Sinir Sıkışması" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Sol Kolda Sinir Sıkışması"Öncelkle merhaba doktor bey 25 yaşındayım ve sol kolumun serçe parmağıyla birlkte yüzük parmağım uyuşuk az birşey hissediyorum bu hastalık bende 20 gün önce belirti gösterdi 2nci günü hemen fizik doktoruna gttm doktorun istedği şey şu istenilen inceleme: tuzak nöropati protokolü çıkan sonuç :bu incilemede solda medial epikondilin yaklaşık 1cm proksimalide motor ileti bloğuna yol açmş ulnar nöropati saptanmıştır doktora bu testi götürdüğümde ameliyat olman şart dedi çok ilerlemiş dedi ama bu bianda olduki bende daha önce bi uyuşma söz konusu bile değildi Ve beni beyin cerrahine yolladı ordaki doktorda elime baktı elim şişiyor ve morarma olmuştu Elin şiş ve mor bu durumda ameliyat olamazsn dedi ![]() Volteren 25 verdi ![]() 15 gün böyle durucak sanırsam etelle ama ameliyat olcaksın deniliyor sizce ne yapmalıyım etrafımdaki insanlar ise ameliyat olma daha kötü olursun gibi şeyler söylüyorlar bana yardımcı olurmusnz tavsiyelerinize ihtiyacım var piskolajim bozuldu resmen SaygıLarımla Uzm ![]() ![]() 02 ![]() Tarifinize göre sizde ulnar oluk sendromu mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|