![]() |
Her Şey Yolunda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Şey YolundaHer şey yolunda Merhaba, Yaz ayları ne çabuk gelip geçiyor ![]() ![]() Bu yazımda size bebeğinize veya çocuklarınıza yapabileceğiniz temalı doğum günü partilerinden bahsedeceğim ![]() Bu sene Havai partileri çok revaçtaydı mesela ![]() ![]() ![]() ![]() Çok çeşitli temalarda partiler düzenliyoruz, örneğin; deniz altı partisi,orman partisi,çiftlik partisi,1 yaş doğum günü partisi,Rock Star partisi (genç kız olmaya başlayan 8-9 yaş grubu için özellikle tercih ediliyor),Power rangers,Futbol teması,Korsan partisi ve daha niceleriâ?¦ ![]() Bildiğiniz gibi benim de 2 çocuğum var ve düzenlediğim tüm organizasyonlarda kendime prensip edindiğim en önemli konu düzenlediğim doğum günü partisini veya diğer organizasyonları kendi kızıma veya oğluma düzenliyormuşum gibi titiz ve özenli çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama zamanla bu mesleğin ülkemizde tıpkı yurt dışında olduğu gibi ,bizim gibi titiz çalışan firmaların adı altında, saygın ve önemli bir meslek olacağına inanıyorum ![]() ![]() Sevgili bebeğim Arda nın gelişimini de takip eden okurlarım var, onlara da buradan Ardamızın tam 5 ![]() ![]() <bR> En güzel, en eğlenceli, en sevgi dolu günler sizlerle olsun ![]() Uğur Böceği Organizasyon www ![]() ![]() My Day Davet Organizasyon www ![]() ![]() 0212-662 35 74 0532-347 02 64 Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|