Gamze İzci Nin Doğum Hikayesi

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gamze İzci Nin Doğum Hikayesi

Gamze İzci nin Doğum Hikayesi
Merhaba,

O kadar uzun zamandır yazmaya uğraşıyorum ki olmuyor Bu güne kısmetmiş herhalde İs yerimde günüm geçtiği için arkadaşımın baskısıyla test yaptım ve pozitif çıktı Kendime hakım olamadan hıçkıra hıçkıra ağladım Hem sevinç hem üzüntüydü ağlamama sebep olan Eşime söylediğimde o da şok oldu Aslında beklemediğimiz bir şeydi Daha 23 yaşındaydım ve erken olduğunu düşünüyordum

İlk bebeğimi de aldırdığım için bu defa mutlaka doğurmalıyım diye düşünüp 9 aylık o muhteşem anları eşimle birlikte yaşamaya başladık Ben gün gün notlar tutmaya başladım Hayata gözlerini açmak için minik bebeğim bana hiç zorluk çıkarmadı desem olur Ne mide bulantısı ne aşerme ne baş dönmesi çok iyiydi ama ikinci ayımda düşük riskine girdim ve kanamam başladı Onu da bir haftada düzelttik Normaldi her şey

O kadar muhteşem bir şeymiş ki hamile olmak, anne olmak, onun tekmelerini hatta kalp atışlarını hissetmek süperdi ama yedi ay cinsiyetini göstermedi bize Sonunda kız olduğunu öğrendik ve çok mutlu olduk Aceleci davrandı biraz 7 ayında kanala gıirdi ve ben hazırım dedi Doktorum elinden gelen çabayı sarf etti ve 9 ay kaldı içimde

4 kasım gecesi bayramın ikinci günüydü ve doğum başlamıştı Sabaha karsı 04 00 da dünyaya gözlerini açtı Normal doğum diye girdiğim hastaneden kordona dolanmasıyla (aşırı su boşalmasından) sezaryen oldum Narkozun da etkisiyle hayal mayal hatırlıyorum ama o kokusu hala burnumdan gitmiyor Şu anda 21 aylık onu iyi ki doğurmuşum Doğumundan sonra da fıtık ameliyatı oldu Çok çektirdi bize ama acıya çok dayanıklı bir kızım oldu

Allah herkesi evlat sahibi yapsın acısıyla tatlısıyla o duyguyu yasamayan gerçekten anlamaz Güzel meleğim seni iyi ki doğurmuşum Hayatımda yaşayamayacağım en güzel duyguları sen yaşattın bana SENİ COK SEVIYORUM

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com