![]() |
Çocuklarımıza Nasıl Eğitim Vermeliyiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuklarımıza Nasıl Eğitim VermeliyizÇocuklarımıza Nasıl Eğitim Vermeliyiz Çocukların gayeli, enerjik ve hayata sıcak bakan bir fert yapmak için; Onlara ders yönünden fazla baskı yapmayın, bunun yerine dersin öneminden bahsedin oyun oynamak istiyorlarsa onlara gerektiği kadar izin vermeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuğun yalancı olmaması için; Yalan söylemeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuklarınızın sözünüzü dinlemeleri için; Emir verirken yerine getirip getirmediklerine bakın onlardan yerine getirebilecekleri şeyler isteyin, kuru tehdit savurmayın ![]() Çocukları kardeşlerini sevmeleri için birini cezalandırırken, öbürünün mükafatlandırmayın bu düşmanlığa yol acar ![]() ![]() ![]() Çocuklara insanları sevdirmek için; Onlara daima iyi insanlardan bahsedin dünyadaki yardımlaşmadan ve iyiliklerden bahsedin ![]() Çocukların hayal ve kabus görmemeleri için; Onlara sihirden, büyüden, peri masallarından, Kaf dağının ardındaki devden, kötü kalpli cadıdan vs ![]() ![]() Çocuklarınızın inatçı olmamaları için; Onların her istediğini yerine getirmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() <BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|