Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dansçısına, erdoğandan, mustafa, tokat

Mustafa Erdoğan'dan Dansçısına Tokat

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Erdoğan'dan Dansçısına Tokat

Anadolu Ateşi ve Troya'nın Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın Mısır turnesi dönüşü Atatürk Havalimanı'nda bir dansçısını tokatladığı ortaya çıktıGeçen hafta ortaya atılan iddiaları yalanlayan Erdoğan'ın yalanını Mega Magazin tarafından ele geçirilen havaalanı kamera kayıtları ortaya çıkardı Erdoğan'a free shop'tan aldığı içkilere el koyması üzerine tepki gösterdiğini belirten dansçı Kazım Balta, Arkadaşlarımın siparişleri vardı Free shop'tan nargile tütünü ve içki aldım ve arabama yerleştirdim O sırada Mustafa Hoca geldi ve önce içkilerin olduğu torbayı, sonra nargile tütününün olduğu torbayı alıp arabasına koydu Ben de gidip 'Hocam bunları alamazsınız, onlar benim' dedim O da 'Benim kurallarıma karşı gelemezsin' diyerek ***** etti ve tokat attı dediArdından yardımcısıyla birlikte tekrar havaalanı önünde arkasından gelerek pasaportunu aldığı Mustafa Erdoğan'ın omzuna bastırıp saçını çektiğini belirten Balta, Benden Mustafa Hoca'nın yardımcısı pasaportumu almaya çalıştıBen de 'Mustafa Hoca istesin vereyim' diyerek direndim Beni bıraktıp gittiler Bu arada bizi götüren servis otobüsleri kalkmış ama kimse bana 'Gel' falan demedi Öylece havaalarında tek başına kaldım Bir kaç gün geçtiği halde kimse beni aramadıBen de avukatıma gidip herhangi bir cezai durum oluşmasın diyerek sözleşmemi tek başına fes ettim ve avukatım durumu savcılığa intikal ettirmem gerektiğini söyledi Gidip yüzümdeki kızarıklık için rapor aldım Mustafa Hoca'nın beni herkesin içinde küçük düşürmeye hakkı yoktu Eğer olaydan sonra beni arasalardı, bir şey olmamış gibi işimin başına dönerdim ama hem hak etmediğim haraket, şiddet ve *****e uğradım, hem de işimden oldum diye konuştukaynak:hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com