Karnesini Alan Bir Knightkolik |
09-29-2007 | #1 |
efobedo
|
Karnesini Alan Bir KnightkolikKarneSini ALan Bİr Knight Kolİk (elinde karne kapıyı çalar) baba - vay akıllı oğlum hg çocuk - (korku dolu, kekeleyerek) hb baba baba - ver bakalım karneni bi göreyim çocuk - (karnesini verdiği gibi town çeker) zzzzzzzzz baba - ulan pnk bune böyle çocuk - ( içinden ) ahh ahh keşke warrior açsaydım defansım daha iyi olurdu bide spear defans giysem, babam vursada potla kurtulabilirim baba - ( oda town çektikten sonra potçuya gelir ) heee buldum seni ne lan bu karne çocuk - baba vallaha spike town yaparken kuleler vurdu baba - ne diosun olm çocuk - defans ım az baba Z-R yap bari skil vurma baba - ( iyice apallamış bir vaziyette ) Z-R ? çocuk - dur baba önce pot alayım 100k verirmisin baba - yok sana bundan sonra haftalık bütün sömestırda matkimfizçalışçan çocuk - ama baba daha master aççaktım baba - çocuk - Alıntıdır
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|