Ögretmenler :)) |
09-27-2007 | #1 |
mate
|
Ögretmenler :))Kafayı yedirten öğretmen lafları 1) ogretmen her zaman haklidir 2) ogretmenler de hata yapar 3) 2 maddenin gecerli oldugu durumlarda 1 madde gecerlidir -çocuklar sınav çok kolay merak etmeyin -bunun birimi ne?10 metre mi 10 elma mı 10 armut mu?ne bunun birimi ha? -ogrenci dersi vaktinde yapmali -nerde kalmıştık? -bi saat öncesini soruyosanız hepimiz uyuyodukisterseniz oradan devam edelim? + ogretmene lan denilmez cocuum - demedimki hocam ben arkadasa lan demistim + arkadasada lan denilmez cocuum - e o zaman ben kime lan diecem lan + ogretmene lan denilmez lan!! - ?!? - ayağına ne oldu kızım? - araba çarptı hocam - sınıfta arabanın ne işi var? -hocam nedir bu 37 alm$ım yaa?!? -beter ol -hayvan herif!!! lütfen susar mısın? -hocam sınav nerden başlıyo -13 ten itibaren sorumlusunuz çocuklar(halbuki 13 sayfa kitabın başıdır ) -bak bu sefer kurşun kalemle 0 yazdım not defterine, bi daha böle bişey yaparsan sınıfta hem disipline veririm hem de sözlüne gerçekten sıfır veririm -kızzımmm sen yine fiziksel olarak varsın sınıfta ama ruhen yoksun -kopya cekebilirsiniz ama bana yakalanmayin -sozlu notun sifir! -bi si -bi tane daha sifir -oglum kitabin nerde senin -evde kaldi hocam -sen niye geldin ? -x çok konuştuğuna göre demek ki konuyu iyice öğrenmiş evet x, seni dinliyoruz! -neye gülüyorsunuz söyleyin, hepimiz gülelim! öğrenci derste dalmıştır, bakışlar bir yere fikslenmiştir hoca bunu çakar - bu olay göktürklerin sonunu hazırlamıştır, di mi oğlum? - evet, bu bölünme göktürklerin sonunu hazırlamıştır - orta asya'da at koşturmayalım, dersi dinleyelim - ama ben - dinleyelim - okulun ilk günüdür, hepimiz yeni gelmişizdir,sınıf öğretmeni tehditler eşliğinde kendini tanıtmakta, yetkilerini, yapabileceklerini saymaktadır o sırada bir öğrenci, -hocam adınız nedir sizin? diye bir soru sorma gafletinde bulunur hoca çocuğa aynen şu şekilde sayar: -sen benim adımı nasıl bilmezsin! var mı başka adımı bilmeyen--söylesin hemende görelim tanıyalım kimmiş! burası sizin geldiğiniz uyduruk kolejlere benzemez!ben hepinizden değerliyimkimsiniz lan siizzvıdı vıdı ve vıdı dersler o günden(ilk gün) itibaren dinlenmedi ogr: hocam tuvalete gidebilir miyim? hc: neden ? -7sıradaki kalksın -hocam her hafta 7 diyosunuz hep ben kalkıyorum -iyi söyle ozaman annene gömleğini omoyla yıkamasın öğretmen hep seni kaldırmasın -çocuklar testin cevaplarını söylüyoruuuum 1-ceyhaan 2-ayhaaan 3-beyhaaan 4- ıhı ıhıııı! nasıldım ama? komiktim di me? -daha once hic sinifta kaldiniz mi? -hayir -bakin ne kadar guzel demek ki birsey kaybetmis sayilmazsiniz yasiniz genc bu sene sinifta kaliniz, ortalamanizi yukseltiniz, ben de bir kere sinif tekrari yapmistim, cok faydalidir -??? |
09-27-2007 | #2 |
angelesdream
|
-neye gülüyorsunuz söyleyin, hepimiz gülelim! 1) ogretmen her zaman haklidir 2) ogretmenler de hata yapar 3) 2 maddenin gecerli oldugu durumlarda 1 madde gecerlidir ayyy ne ifrit oluyorum şunlara:) insanın sinir katsayısının artmaması işten bile değil öğrencide olsak bizde insanız ama değilmi:) teşekkürelr mate |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|