Önce Virüs Yolladı Sonra Tecavüz Etti

Eski 09-19-2007   #1
Ergenekon

Önce Virüs Yolladı Sonra Tecavüz Etti

Tamirciye tecavüz suçlaması

Bursa İnegöl'de bilgisayar tamirciliği yapan Yaşar Kise, internet üzerinden tanıştığı ve Ankara’da öğretmenlik yapan kız arkadaşının bilgisayarını virüs göndererek bozup, daha sonra tamir için gittiği evinde tecavüz ettiği ve şantajla parasını aldığı iddiasıyla gözaltına alındı Kise çıkarıldığı savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
Ankara’da öğretmenlik yapan 25 yaşındaki EN, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, internette tanıştığı Kise’nin kendisine tecavüz edip şantajla para istediğini öne sürdü EN dilekçesinde "YK ile internette tanıştık Sonra virüs gönderdiği bilgisayarımı çökertti Bana, ‘Bilgisayarını benden başka kimse tamir edemez’ dedi Kabul ettim Ankara’ya çağırdım Bilgisayarı tamir ederken bana tecavüz etti Sonra o anı görüntüye aldığını söyledi Şantaj yaparak bu zamana kadar 11 bin YTL paramı aldı Hala para istiyor'' dedi
Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Kise İnegöl’de gözaltına alındı Emniyet Müdürlüğü’nde susma hakkını kullanan Kise, savcılıkta yaptığı savunmada, “EN ile arkadaşlığımız oldu İlişkiye de girdik Fakat kendi isteğiyle oldu Gerçekleri söylemiyor'' diye konuştu
İnegöl Cumhuriyet Savcılığı, ifadesini aldığı Kise’yi tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-19-2007   #2
bukettt

yuhh ya ne insanlar var allahtanda korkuları yıok utanmazlar bide erkeğim adamıom die gezeerler ortalarda
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com