![]() |
Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
ERen
|
![]() Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?Çorapları 3 saniyede bulabilirseniz normal insan beyninden hızli bir beyniniz var
![]() ![]() ![]() Çorapları 1 dk icinde bulursanız, beyniniz normal ![]() ![]() Çorapları 1-3 dakika icinde bulursunuz, biraz yavas bir beyniniz var, proteinli yemekler yemelisiniz ![]() Çorapları 3 dk da bulamadiysaniz, karışık bir beyniniz var! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz? |
![]() |
![]() |
#3 |
Zübeyir
|
![]() Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?Yalan söylemiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
are-x
|
![]() Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?İlk Bakışta Buldum Paylaşım İçin Tşk ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?ya buna gore normal bi insan beynin den daha ustun olmam lazım ama bunu derslerde yapamıyorum :S:S :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
shiftless
|
![]() Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?kolaymış!!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mate
|
![]() Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?Çorapları 3 saniyede bulabilirseniz normal insan beyninden hızli bir beyniniz var ![]() ![]() ![]() böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü hemen göze çarpıyor çoraplar araştırmaya bile gerek yok ![]() teşekkürler eren ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Emred
|
![]() Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?3 saniye bile fazla ilk bakışta gördüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?evet kolaymış gerçekden konu için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|