Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ülke, şaşıyorum

Bu Nasıl Bir Ülke Şaşıyorum!

Eski 09-08-2007   #1
TEMUR38
icon109

Bu Nasıl Bir Ülke Şaşıyorum!

Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir ülkesinde bu kadar özgürlük,bu kadar demokrasi yokturDünyanın hiçbir ülkesinde kendisine meydan okuyan,rest çeken bir birimi yoktur…Burası ne biçim bir ülke ?
Bu ülkede her kes çok rahatça devletine kafa tutuyor,hatta yetmiyor hakaret ediyor,yetmiyor sövüyor yaaaİşte bu ülkenin adı Türkiye…Ve buna özgürlük ve demokrasi deniyor,anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorumBir ülke düşünün ki 81 ilinden birisinin belediye başkanı,kendi yaşadığı ili bağımsız sayan ona göre at oynatan,her ağzına geleni söyleyen,canı sıkılınca ekmeğini yediği devlete olmadık hakaretler yağdıran ve hiç bir ceza görmeyen biri,hayret hayret hayret
‘’ Savaşa hazırım,neyiniz var neyiniz yok hepiniz gelin,ben ve arkadaşlarım buradayız savaş istiyorsanız savaşmaya hazırız’’ diyor’’Diyarbakır bir kaledir bu kaleyi yıkmaya çalışıyorsanız,yıkamazsınız çok deneyen oldu yıkamadılar’’diyor diyor ve diyor…Burası bir kaledir sözünden Diyarbakır surlarından bahsetmiyor tabiî kiOnun demek istediği kale başka,yani burası bağımsız bir yerdir buraya karışamazsınız diyor,burası pkk’ nın kalesidir demek istiyor…
Bunun aksini söyleyen var mı ? yok,çünkü bunu defalarca söyledi,söylediler o ve ‘’arkadaşları’’ ve bu belediye başkanı,bu ülkeye inanılmaz zararlar veren 35 bin insanımızın kanına giren hala girmeye devam ermeni terör örgütünü kınamayı bırakın toz bile kondurmadıVe bu adam bu kentin belediye başkanı! Milyarlarca maaş alan birisi
Ülkenin başbakanı’da bu adama çok ‘SERT’ cevap veriyorSert cevap şu : Laf üretme çalış…Bu adam devlete hükümete kafa tutuyor,rest çekiyor,meydan okuyor…Ben söyleyecek bir kelime bulamıyorum,aslında buluyorum ammaBu ülkenin hiç mi bir kurumu kuruluşu yok kardeşim ? Meclise giren ‘’arkadaşları’’ aynı gün TBMM’de basın toplantısı yapıyor ve destek veriyorBurası nasıl bir ülke şaşıyorumBu kadar korumasız kendisini korumaktan aciz bir başka ülke var mı acaba ? Bunlara hak ettikleri cezayi verecek,yargılayacak bir kurum yok mu ? Var mı ? var mı ? var mı ? Yok,sebep ne : ÖZGÜRLÜK var DEMOKRASİ var…Hay ben böyle özgürlüğünün de demokrasinin de…Bizlerin vergileri ile bu belediye başkanına ve o meşhur ‘’arkadaşlarına’’ maaş veriliyorBen verdiğim vergileri asla helal etmiyorumHatta HARAM olsun,HARAM olsun,HARAM olsun…

Yazan : Ahmet Özcan
04092007

:43:43BLACKROSE <3
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com