Denge Olumlaması |
07-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denge Olumlamasıkendimi ayakta duruyor imgeliyorum ayakta duruyorum durduğum yer dünyanın merkezi ben merkezdeyim ayaklarım dünya ananın şefkatini, gücü, şifasını, yaratıcılığını, renklerini alıyor şefkatli, güçlü, yaratıcı, renkli, şifacı oluyorum tüm bedenim bunları tüm insanlara yansıtıyor ayakta duruyorum ben merkezdeyim başım gökyüzünün bereketini, özgürlüğünü, şifasını, neşesini alıyor bereketli, özgür, neşeli, şifacı oluyorum tüm bedenim bunları tüm insanlara yansıtıyor ev gezegende ayakta duruyorum kollarımı açıyorum ellerimi açıyorum avuçlarım; havanın, suyun, toprağın, ateşin desteğini alıyor dengede duruyorum, odağımı evrensel sevgiye alıyorum SEVGİ OLUYORUM tüm bedenim sevgiyi tüm insanlara yansıtıyor ev gezegende, dünyada merkezde duruyorum aynaya bakıyorum BEN BENİM diyorum eşsiz, biricik, değerli oluyorum bende olanın farkına varıyorum şükran sunuyorum duruyorum kendimi doğuruyorum derin bir nefes veriyorum derin bir nefes alıyorum bu aldığım derin nefes benim ilk nefesim oluyor ve veriyorum bu an ı tüm insanlara yansıtıyorum ev gezegende an da ayakta kendi merkezlerinde duran tüm insanları görüyorum an da el ele tutuşuyoruz imgeliyorum an da bir derin nefes veriyoruz bu aldığımız nefes bizim ilk nefesimiz oluyor ve veriyoruz DOĞUYORUZ BUNU SES İLE KUTLUYORUZ İÇİMİZİN, ÖZÜMÜZÜN SESİNİ ÇIKIRIYORUZ bu ses evreni sarıyor evrende her bir hücre hücre içi enerji ses oluyor titreşim oluyoruz bu an ı sonsuz ediyoruz yüce yaradan a her bir varlığa her bir insana kendimize şükranlarımızı sunuyoruz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|