![]() |
Çocuklarınızı İyi Yetiştirin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuklarınızı İyi YetiştirinÇOCUKLARINIZI İYİ YETİŞTİRİN Doğruları söyletin ![]() Canı istemediği için çalışmadığında elektrikler kesikti demesin ![]() Vazoyu kim kırdı dediğinizde ben kırdım diyebilsin ![]() Sorumluluk almayı öğretin ![]() Sadece kendi üzerine düşeni yapıp kenara çekilmemesi gerektiğini, her zaman her yerde her şeyden sorumlu olduğunu öğretin ![]() Birini ezmeden de yukarılara çıkabileceğini hatta bazen yukarılar denilen şeyin çıkılmasa da olur bir yer olduğunu öğretin ![]() İlla birini örnek alsın diyorsanız, Mustafa Kemal’İ öğretin ![]() KIZLARINIZI İYİ YETİŞTİRİN Kendi kendilerine yetmeyi öğretin ![]() Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin ![]() Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin ![]() Kıskanılmanın sevilmeyle aynmı olmadığını öğretin ![]() Kıskanılmanın güzel , saygısızlığın kötü olduğunu öğretin ![]() “Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin ![]() arayıp, “neredesin, kiminlesin” vb diyen adama, “seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum” demeyi öğretin ![]() Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin ![]() OĞULLARINIZI İYİ YETİŞTİRİN Karşı cinse saygı duymayı öğretin ![]() Bir kadını omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin ![]() Dokunmaktan korkmamasını öğretin ![]() Sevmenin değer vermek olduğunu öğretin ![]() Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin ![]() Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin ![]() Hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin ![]() AMA ÖNCE KENDİ İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞA ÖĞRETİN !!! ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|