Kendini Affetme Meditasyonu... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kendini Affetme Meditasyonu...Gözleriniz kapalı rahat bir şekilde oturun Derin bir nefes alıp verin Kendi görüntünüzü tüm bedeninizi gözünüzün önüne getirerek yüksek sesle ya da içinizden ona bakarak şöyle söyleyin:Ben seni affetmeye niyet ettim ![]() Ben seni affetmeyi kabul ettim ![]() Yaptığın ve yaşadığın her şey için ben seni onaylıyorum ![]() Yaşadığın her şey senin kendi seçimin ![]() Verdiğin her karar senin kendi seçimin ![]() Ben seni tüm kararların ve seçimlerin için onaylıyorum ![]() Seni bir başkasının onaylaması gerekmez ![]() Ben seni onaylıyorum ![]() Yaşadığın her şeyin ruhsal gelişimin için bir deneyim olduğunu kabul ediyorum ![]() Seni bu yolda sevgiyle serbest bırakıyorum ![]() Seni seviyorum ![]() Seni affediyorum ![]() Şimdi kalbinizden kendi kalbinize pembe ışıklar yollayın Pembe ışıkları giderek yoğunlaştırın ve tüm bedeninizi pembe sularla yıkayın Görüntünüze pembe kıyafetler giydirin Ona sarılın Ona dokunun Onu sevdiğinizi hissettirin![]() Ben seni seviyorum ![]() Sonra onu sevgiyle serbest bırakın Siz pembeleri yolladıkça yüz ifadenizdeki yumuşamayı fark edebilirsiniz Derin bir nefes alıp verin ve gözlerinizi açın![]() Ben kendimi yüreğimde affediyorum ![]() “Olduğum gibi olduğum için” kendimi seviyorum ![]() Her halimle ben muhteşemim ![]() Handan Bucak ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|