![]() |
Vakıa Süre'sinin Havası Celilesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakıa Süre'sinin Havası CelilesiVÂKIA' SÛRE Si NiN HAVASSI CELiLESi ![]() Bilki! Vâkıa' sûresinin yüce bir sırrı ve acaib özellikleri vardır ![]() Bilhassa zenginli gi celbetmek ve fakirligi defetmekle ilgili çok büyük bir fazileti vardır ![]() imam ibni Abdil Berfi r ![]() ![]() Peygamber efendimiz hazreti Muhammed s ![]() ![]() ![]() serifini zikretmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ''Men karaa sûretel vâkıati külle yevmin lem tüsıbhü fâkatün ebedâ'' (Kim! Vâkıa' sûre sini her gün okursa, kendisine ebediyen fakirlik dokunmaz) ![]() Osman bin Affan r ![]() ![]() ![]() ![]() lerine bir miktar mal vermek istedi ![]() ![]() ![]() almayı pek ho s karsılamadı ve kabül etmek istemedi ![]() Affan r ![]() ![]() ![]() ibni Mesut r ![]() ediyorsun? Halbuki ben onlara Vâkıa' sûre-i serifesini okumalarını emrettim! diye cevap verdi ve sunu ilave etti ![]() ![]() ![]() ![]() efendimizden duydum ![]() okursa kendisine ebediyen fakirlik dokunmaz'' ![]() Bu mübarek sûrenin büyük bir sırrı ve acaib özellikleri vardır ![]() Sen bunu layık olan kimselere ögret ![]() ![]() ![]() en büyük isimleri yer almaktadır ![]() 1 ![]() okuyup, ardındanda bin (1000) defa Yâ Kerîm Yâ Vedûd isimlerini okursa, üzerinden bir sene geçmeden Allah Teala hazretleri okuyanı bütün insanlardan daha zengin eder ![]() 2 ![]() Teala hazretlerinden hacetini isteyen kimsenin en kısa zamanda haceti yerine getirilir ![]() büyük tesiri vardır ![]() 3 ![]() mücerrebdir ![]() ![]() Vâkıa' sûresini devamlı okuyan kimse, Allah Teala nın izniyle rızıklanır ve muradına erisir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|