Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kizartmasi, tavuk, şinitsel

** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )




* İçindekiler:


*

MALZEMELER:

750 gr göğüs bonfile &#40 kemiksiz tavuk eti &#41

2 yumurta

3 yemek kaşığı un

5 yemek kaşığı galeta unu

Tuz, karabiber

Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı:


*

YAPILIŞI:

Tavuk etlerini ince bir tabaka halinde kesin yada dövün

Üzerlerine tuz ve karabiber serpiştirin

Bir tabağa unu koyun

Diğer tabağa galeta ununu koyun

Başka bir tabağada yumurtaları kırın ve çırpın

Tavaya yağı alın ve kızdırın

Etleri sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, sonrada galeta ununa bulayın

Etleri kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu üzerine alın

İnce ince dilimleyip, servis edin

AFİYETLER OLSUN



Kaynak: birtabakcom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.