![]() |
Piliç Risotto Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Risotto Tarifi[/b] Malzemeler • 3 ? 4 yemek kaşığı zeytinyağı • 1 adet kereviz • 1 adet soğan, doğranmış • 1 adet havuç, rendelenmiş • 6 adet derisiz ve kemiksiz piliç göğsü, doğranmış • 7 yemek kaşığı beyaz şarap • 375 gr ![]() • 300 ml ![]() • 500 gr ![]() • 75 gr ![]() • 75 gr ![]() • Tuz ve karabiber Tarif Geniş bir kapta yağı kızdırın, sebzeleri ekleyin ve hafifçe renklenene kadar kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|