Bulgur Pilavı - İ Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bulgur Pilavı - İ Tarifi









Malzemeler :



3 çorba kaşığı tereyağ (ya da margarin)
1 adet orta boy soğan
3 adet yeşil biber
2 su bardağı su
2 bardak bulgur
2 adet domates
et suyu
tuz, karabiber



Yapılışı :



Yağı bir tencerede eritin Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda pembeleştirin Doğranmış biberleri katın Rengi değişmeye başladığında küp küp kesilmiş domatesleri katıp, tuzunu serpin İki bardak su ve et suyunu katın Kaynadığında bulguru ilave edin Tencerenin kapağını kapatın Bulgur suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin Pilavı biraz demlendirdikten sonra karıştırıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.