Ciğer Sarma Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ciğer Sarma Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 400 gr kuzu ciğeri,
• 600 gr kuzunun iç gömleği veya 2 adet yufka,
• 1 adet domates,
• 2 adet soğan,
• Yarım demet dereotu,
• Yarım demet maydanoz,
• 1 çorba kaşığı kuş üzümü,
• 1 çay kaşığı tarçın,
• 1 çay kaşığı şeker,
• 2 su bardağı pirinç,
• 3 tatlı kaşığı şamfıstığı,
• 2 çorba kaşığı yoğurt,
• 3 çorba kaşığı terayağ,
• Tuz,karabiber, yenibahar







Tarif
Bir tavada ciğeri, margarini, soğanı, şamfıstığını ve tuzu kavurun Pirinci, üzümü, tarçını, şekeri, kıyılmış maydanozu ve dereotunu ekleyip suyunu koyunSuyunu çektirinceye kadar pişmesini bekleyin Yufkaları derin bir kaba yayıp içlerine sote edilmiş olan karışımdan doldurun yufkalar kapatınFırında 20 dksüreyle pişirip servis tabağına çevirinServise hazırıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.