İzgara Lüfer Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzgara Lüfer Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 1 çorba k ayçiçek yağı (ızgara telini yağlamak için)
• 4 orta boy lüfer (temizlenip, yıkandıktan sonra kurulanmış)
• 30 g (4 çorba k) un
• 1/2 çay k tuz, beyazbiber
• 2 limonun suyu
• 125 ml (1/2 su bardağı) zeytinyağı
• 1/2 demet maydanoz (ince kıyılmış)







Tarif
Önce ızgarayı yakın Izgara telini yaklaşık 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı ile yağlayın Balıkların iyi pişmesi isteniyorsa her iki taraflarına da bıçakla birer çentik atın Eğer az pişmiş isteniyorsa bu işlemi yapmayın Unu ve tuzu birlikte eleyip, biberi karıştırın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.