Fırında Piliç Kızartması |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Piliç KızartmasıMalzemeler: 1 adet piliç 2 kaşık yağ 1 adet limon Tuz Pişirme Süresi: 30 Dakika 4 Kişilik Hazırlanışı: Pilici temizleyip, yıkayınız Düzgün şekil veriniz Üzerini limon ve tuzla güzelce ovunuz Yağlanmış bir fırın tepsisine pilici koyup, birkaç yerine yağ ve 1 fincan kadar da su, tuz koyup, tepsiyi fırının orta gözüne koyunuz Ara sıra çevirerek ve kaptaki yağlı sudan kaşık kaşık pilicin üzerine dökerek piliç yumuşayıp, kızarıncaya kadar fırında tutunuz Pişince fırından alıp, çeşitli garnitürlerle servis yapınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|