Portekallı Parfe |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Portekallı Parfe* İçindekiler: 2 paket vanilyalı puding toz 3 ad portakal sullu yarım litre süt Hazırlanışı: önce portakallar sıkılır Bi paket toz tencere ye dökülüp üzerine portakal suyu dökülüp pişirilir piştikten sonra kek kalıbına dökülür puding portakallı olan daha sonra yarım litre sütlle toz karışım yine kaynatılır Ve kek kalıbına önceden konan portakalı pudingin üstüne ilave edilir soğuduktan sonra kalıbın içindn çıkan portakallı vanilyalı puding kek gibi kesilip servis edilir ![]() not isterseniz portakallı gazoz ile de yapabilirsiniz ![]() Kaynak: birtabak com |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|