Portakal Dilimleri |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Portakal DilimleriMalzemeler: 9 sulu portakal, tercihen çekirdeksiz 75-100 gr şeker 1 limonun rendelenmiş kabuğu ve suyu Pişirme Süresi: 15 dakika 6 Kişilik Hazırlanışı: 1 Porsiyon: 110 Kalori Portakalları keskin bir bıçakla soyun Dikkatlice bayaz zarını da çıkartın Portakalları yataylamasına keskin bir bıçakla dilimleyin Çekirdekleri varsa ayıklayın Portakal dilimlerini derin cam bir kaseye kat kat yerleştirin Her katın üstüne biraz şeker, limon kabuğu ve limon suyundan dökün Üzerini kapatıp en az 4 saat buzdolabında tutun Soğuk olara servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|