Saçlarda 2 Ayda Gözle Görülen Etki.. |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saçlarda 2 Ayda Gözle Görülen Etki..Saçlarda 2 Ayda Gözle Görülen Etki Ona bir sürpriz yapın ve Eczaneden Ducray Chronostim Lotion ve tamamlayıcı Anaphase Şampuan alın Özellikle erkeklerde meydana gelen kronik saç dökülmelerini Chronostim Lotion gece ve gündüz uygulamalarıyla engellerken, saçın büyümesini ve güçlenmesini Anaphase Şampuan ile birlikte sağlar Son derece etkili bir bakım şampuanı olan Ducray Anaphase Şampuan, özellikle yumuşak kremsi yapısı, saç derisi masajına uygundur ve 2–3 dakika bekletilip, durulanır Aynı zamanda mükemmel bir günlük kullanım şampuanıdır Saç derisini Chronostim Lotion uygulamasına hazırlar Chronostim Lotion'un etkinliğini arttırır Ducray Chronostim Lotion ise yoğun ve kronik saç dökülmesine karşı saçın büyüme kronobiyolojisine dayanan gece ve gündüz kullanımlı ve her iki formülde bulunan aktif maddeler gün içinde saç için gerekli olan maddeleri en uygun zamanda saç diplerine ulaştırır Chronostim Lotion 1 ay boyunca her sabah ve akşam kuru ya da nemli saça, 7 püskürtme ile masaj yapılarak, 2 aydan itibaren de haftada 2–3 gün sabah ve akşam kuru ya da nemli saça 7 püskürtme ile masaj yapılarak uygulanır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|