İspanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav![]() 500 gr ıspanak 2 su bardağı pirinç 3 5 su bardağı tavuk suyu8 tavuk kanadı 7 kiraz domates 30 gr tereyağı Tuz Ispanaklı ve tavuk kanatlı pilav: Pirinci tuzlu ve limonlu sıcak suda 30 dakika bekletin Nişastası gidene kadar bol suyla yıkayıp süzün![]() Ispanağı temizleyip incecik doğrayın Tereyağını tencerede eritip ıspanağı hafif kavurun Pirinci ekleyip karıştırın Tavuk kanadı, tavuk suyu ve tuzu ilave edip tencerenin kapağını kapatın Su kaynayıncaya kadar yüksek ateşte pişirin Ateşi kısıp pirinçler suyu çekene kadar pişirin Ocaktan alıp karıştırın ve domatesleri ekleyip üzerini kağıt havlu ile kapatın 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|