![]() |
Keşkek Ve Kuzu İncik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkek Ve Kuzu İncik![]() 1 kg kuzu incik 350 gr buğday 11 su bardağı sıcak su 1 kuru soğan 25 gr tereyağı 4 su bardağı su 3 diş sarımsak Yarım demet maydanoz 3~4 defne yaprağı 3~4 taze kekik 2 közlenmiş kırmızı biber Tuz beyaz biber kırmızı pulbiber Keşkek ve kuzu incik: Kuzu incikleri kızgın tavada kızartıp bir tencereye alın ![]() ![]() Buğdayları bir gün önceden bir tencerede ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() Buğdayları yıkadıktan sonra 10 su bardağı sıcak su ile birlikte tencereye ilave edin ve 2 saat kısık ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|