Kumpir Nasıl Yapılır? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kumpir Nasıl Yapılır?Ev kumpiri için yiyecek kişilerin sayısına göre orta boy ya da büyük boy patates seçinPatateslerin girintisiz çıkıntısız olmasına dikkat edin alüminyum folyo, ketçap, mayonez, rus salatası, mısır, bezelye gibi tercihe dayalı malzemeler gerekli Patatesleri şişle birkaç yerinden delin, folyoya sarın ve önceden ısıtılmış fırında 1 saat kadar közleyin Sonra pişince çıkarın, servis kabına koyun, ortadan yarın, İçine margarin ya da tereyağ katın tuz da ilave edip karıştırın Sonra iç malzemesini tercihinize göre ekleyin, ketpa-mayonezini de dökün ve servise hazır ! Tarifi kendiniz de geliştirebilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|