Tarçınlı Ve Renkli Biberli Tavuk But |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarçınlı Ve Renkli Biberli Tavuk But4 kalçalı tavuk but 2 çubuk tarçın 1 dolmalık kırmızıbiber 1 dolmalık sarı biber 1 dolmalık yeşil biber 6 diş sarımsak 10 kiraz domates Yarım su bardağı kuru üzüm Tuz Karabiber Zeytinyağı üzeri için Kıyılmış maydanoz Tarçınlı ve renkli biberli tavuk but: Tavuk butlarını fırın kabına yerleştirin Biberlerin çekirdeklerini temizleyip şerit halinde doğrayın ve butların etrafına dağıtın Sarımsakların kabuklarını soymadan ekleyin çubuk tarçın, kuru üzüm ve kiraz domatesleri ilave edin üzerine zeytinyağı gezdirip tuz, karabiber serpiştirin Yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile üzerini kapatarak 200 dereceye ayarlanmış fırında 45 dakika pişirin üzerindeki folyo ve yağlı kağıdı alarak kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek sıcak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|