Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eti, naneli, sebzeli, tavuk

Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti





4 parça tavuk göğüs eti
1 kabak
2 havuç
350 gr taze fasulye
Yarım demet taze nane
1 limonun suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Naneli ve sebzeli tavuk eti:
Tavuk etlerine tuz, karabiber serpiştirip zeytinyağının yarısını üzerine gezdirin ve en az 2 saat buzdolabında bekletin Kabak, havuç ve fasulyeleri verev şekilde doğrayın ve buharda haşlayın Naneyi yıkayıp mutfak robotunun karıştırma haznesine alın Sarımsağı rendeleyip zeytinyağında 1 dakika kavurun Limon suyu, tuz ve sarımsaklı zeytinyağını naneye ekleyip püre haline gelinceye kadar karıştırın Tavuk etlerini ızgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin Nane sosunu sebzelere ekleyip karıştırın ve servis tabağına yayın üzerine etleri yerleştirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.