Fıstıklı Katmer

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fıstıklı Katmer





2 su bardağı un
1 su bardağı ayçiçeği yağı
¾ su bardağı dövülmüş Antep fıstığı
Tuz
Üzeri için
Kaymak
Yaban mersini
Frenk üzümü
İri çekilmiş Antep fıstığı

Fıstıklı katmer:
Geniş bir kapta un, su ve tuzu iyice yoğurun Hamuru yarım saat dinlendirin Hamuru oklavayla incecik yufka büyüklüğünde açın İçini ayçiçeği yağıyla bolca yağlayın Üzerine Antep fıstığı serpin Yufkayı ikiye katlayın Kare kesip tavada iki tarafını da iyice kızartın Kaymak, yaban mersini, frenk üzümü ve iri çekilmiş Antep fıstığı ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.