Frambuaz Soslu Mascarpone

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Frambuaz Soslu Mascarpone





200 g mascarpone
200 g sivi krema
1 adet krem sertlestirici
2 paket vanilya sekeri
5 kasik seker
200 g frambuaz,
1 paket vanilya sekeri

Mascarpone derin bir kaba alinir,krema mikserle koyulasincaya kadar cirpilir ve mascorponeye ilave edilir
Vanilya sekeri,5 kasik seker krem sertlestiricide eklendikten sonra mikserle cirpilir
Frambuazlara bir paket vanilya sekeri ekenir blenderla püre haline getirilir
Mascorponeli krema kaselere paylastirilir,üzerine frambuzli sosdan konur,buzdolabinda bekletildikten sonra servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.