Meyveli Jöleli Muhallebi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Meyveli Jöleli Muhallebi





1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 parça damla sakızı
1 paket vanilya
4 yemek kaşığı un
1 paket çilekli jöle
200 gr orman meyvesi
(frambuaz~böğürtlen~frenk üzümü)

Süslemek için
Krema
Nane yaprağı

Meyveli jöleli muhallebi:
Süt, şeker, vanilya, damla sakızı ve unu bir tencerede orta ateşte koyulaşıp muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin Ocaktan alıp bardak veya kaselerin 3/4’ünü doldurun Buzdolabında soğutun

Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın Meyveleri muhallebilerin üzerine yerleştirin Jöleyi üzerine ekleyin ve tekrar buzdolabına alarak jöle donuncaya kadar bekletin

Üzerini krema ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.