Meyveli Jöleli Muhallebi |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meyveli Jöleli Muhallebi1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 2 parça damla sakızı 1 paket vanilya 4 yemek kaşığı un 1 paket çilekli jöle 200 gr orman meyvesi (frambuaz~böğürtlen~frenk üzümü) Süslemek için Krema Nane yaprağı Meyveli jöleli muhallebi: Süt, şeker, vanilya, damla sakızı ve unu bir tencerede orta ateşte koyulaşıp muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin Ocaktan alıp bardak veya kaselerin 3/4’ünü doldurun Buzdolabında soğutun Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın Meyveleri muhallebilerin üzerine yerleştirin Jöleyi üzerine ekleyin ve tekrar buzdolabına alarak jöle donuncaya kadar bekletin Üzerini krema ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|