Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı1 paket muzlu puding 2 su bardağı süt Yarım paket toz kremşanti Yarım su bardağı soğuk süt 1 su bardağı mısır gevreği 1 muz 1 çay bardağı fındık Süslemek için 2 yemek kaşığı file fındık Çikolatalı pasta süslemeleri Muzlu ve mısır gevrekli tatlı: Süt ve pudingi tencerede karıştırın ve orta ateşte pişirin Ilınmaya bırakın Kremşantiyi süt ile iyice çırptıktan sonra buzdolabında yarım saat bekletin Ilınan pudinge mısır gevreğini ve kremşantiyi ekleyip karıştırın Baton kek kalıbının içine strech folyo yerleştirin ve pudingin yarısını kalıba aktarın Üzerine muz dilimleri ve kırılmış fındık serpip kalan pudingi ekleyin Buzdolabına alıp 1 gece bekletin Kalıbı ters çevirip tatlıyı servis tabağına yerleştirin Üzerini fındık ve çikolatalı pasta süslemeleriyle süsleyip servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|