Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberiyeli, limonlu, patates

Limonlu Ve Biberiyeli Patates

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limonlu Ve Biberiyeli Patates





4 patates
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
2 dal biberiye
1 yemek kaşığı susam
Tuz
Karabiber

Limonlu ve biberiyeli patates:
Patateslerin kabuklarını soyup elma dilimi şeklinde doğrayın Limon suyu, zeytinyağı, tuz, limon kabuğu, biberiye yaprakları ve susamı geniş bir kapta karıştırın

Patatesleri bu sosa ekleyip iyice harmanlayın ve sosuyla birlikte fırın kabına aktarın üzerini alüminyum folyo ile örterek 170 dereceye ayarlanmış fırında 25 dakika pişirin üzerindeki folyoyu alarak patatesler kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.