![]() |
Çökertme / Bodrum Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çökertme / Bodrum Kebabı![]() Marine için, 400 gr biftek veya bonfile 4 çorba kaşığı sıvıyağ 1çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı pul biber 1 çorba kaşığı rendelenmiş soğan ½ çay kaşığı karabiber 1 çorba kaşığı yoğurt Servis için, 500 gr patates Kızartmak için sıvıyağ Sarımsaklı süzme yoğurt Sos için :Sıvıyağ ve pul biber Etlerimizi ince jülyen kesiyoruz ![]() ![]() ![]() Marinelenmiş etlerimizi,yayvan ve derin bir teflona alıp,1 çay bardağı sıcak su ekleyip,yüksek ateşte hızlı pişiriyoruz ![]() ![]() Etlerimiz pişerken patateslerimizi kibrit çöpünden kalın doğruyoruz ![]() ![]() Servis için,patateslerimizi porsiyonluk tabağa alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun… Not : Bu tarif, iri rendelenmiş patates kızartması ile sunuluyor,Bodrum’da… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|