![]() |
Ufo İtirafı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo İtirafıyıllar önce star tv yeni açıldığı yıldı yanılmıyorsam 1990 yılı ben liseyi bir yıl önce bitirmişim geç saatlere kadar tv seyrediyorum çöl fırtınası savaşını bile uykusuz kalmayı umursamadan sabahlara kadar canlı izlerdik ![]() ![]() ![]() ![]() FBI 61 yıl sonra doğruladı 'Evet, UFO düştü ve içinde 3 uzaylının cesedi bulundu' Varlığı yıllardır tartışılan ve ABD makamlarının resmi olarak doğrulamadığı "uzaylılar" tartışmasının cevabı 61 yıl sonra geldi ![]() ![]() İnsanoğlunun en çok merak ettiği konuların başında gelen uzaylılar ilk defa resmi olarak doğrulandı ![]() ![]() ![]() ![]() 90 santimetre boyundalar 22 Mart 1950 tarihli belgede "Uçan cisimler ortaları yükselen birer daire şeklinde tanımlanabilir ![]() ![]() ![]() Bulunanlar 90 santimetre boyunda ve metalik kıyafetler giyiyor ![]() ![]() ![]() Uzay mekiğinin kontrol mekanizmasıyla radarın karıştığını tahmin ediyoruz" açıklamasında bulunuldu ![]() Sonunda açıklandı kaynak:haber e-kolay ve arkadaşlar biliyormusunuz benim seyrettiğim belgeselde yaşayan 2 ufolu olduğu teknikte çok ileri olduklarını ve kendi ülkelerine zarar vermemeleri konusunda bu ufolularla amerikanın gizli bir anlaşması olduğu aktarılmıştı ama bu yazıda bu kadarı geçmiyor ayrıca yazının devamı var ben bu kadarını bile zor aktardım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|