![]() |
Evinizi Ve Kendinizi Korumak İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evinizi Ve Kendinizi Korumak İçinEvet herkez kendince alim meraktan birşeyler kurcalayarak farkında olmayarak veya görmek talepleriyle mana şühudu alemlerden veya arz küreden latif cisimleri davet etmekte sorsan aaaaa ben ne bilirim valla billa ben şu kadar şunu bu kadar bunu okurum başka birşey okumam der iyide sana kim dedi bu kadar oku be mübarek ne bileyim ayşe hanım böyle yaptı hem biz günlerimizde hocanım gelir şukadar şundan bukadar bundan okuruz yeriz içeriz eh ben anam bacım sanamı kaldı bu işler sen yaradanın emirlerine sarılmazsın bey namaz bey abdest ama okumalardan kalmaz laf söyleyincede aaaa ben kurandan okuyorum allah kelamı eyvallah biz başka birşey demedikki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TERTİB: kıbleye karşı oturulur abdestli gözler yumulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu tertibi yaparken elinize bir bardak su alınız 1 ![]() ![]() ![]() ![]() her iki tartibi her perşembe akşamaı yapınız ![]() ![]() ![]() ![]() hergün bolbol istiğfar salavat getiriniz rahatsızlıklarınızda ya allah şafi c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi bize muhalif olanlar bunları yazmamız gerektiğinden yazdık bize cevap yazmadan evvel insafla okuyun düşünün saatlerce kendinizi soyutlayın hallerinizi tartın hesaba çekin siz nerdesiniz siz kimsiniz neden yaradıldınız gayeniz ne allahın emirleri ne sizler ne yapıyorsunuz ![]() ![]() ![]() kaynakk cokk sevdigimm güvendigimm arkadasimm hocamdann ilmi genis ve büyükk birindenn umarim yeterlidir selametle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evinizi Ve Kendinizi Korumak İçinhergün bolbol istiğfar salavat getiriniz rahatsızlıklarınızda ya allah şafi c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi bize muhalif olanlar bunları yazmamız gerektiğinden yazdık bize cevap yazmadan evvel insafla okuyun düşünün saatlerce kendinizi soyutlayın hallerinizi tartın hesaba çekin siz nerdesiniz siz kimsiniz neden yaradıldınız gayeniz ne allahın emirleri ne sizler ne yapıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Allah razı ve hoşnut olsun kardeşim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evinizi Ve Kendinizi Korumak İçinmina306 Nickli Üyeden Alıntı hergün bolbol istiğfar salavat getiriniz rahatsızlıklarınızda ya allah şafi c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi bize muhalif olanlar bunları yazmamız gerektiğinden yazdık bize cevap yazmadan evvel insafla okuyun düşünün saatlerce kendinizi soyutlayın hallerinizi tartın hesaba çekin siz nerdesiniz siz kimsiniz neden yaradıldınız gayeniz ne allahın emirleri ne sizler ne yapıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Allah razı ve hoşnut olsun kardeşim ![]() ![]() cok sagoll allah razi olsun arkadasimm evet cok dogruu sözler ve yönlendirme selametle |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|