Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, cinni, çıkmanın, tesirden, önerileri

Cinni Tesirden Çıkmanın Önerileri Ve Cin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinni Tesirden Çıkmanın Önerileri Ve Cin

Arkadaşlar, cinni tesirde olanlar ve cinni frekansı algılayabilenler ve bundan rahatsızlık duyanlar olursa lütfen şu önerileri uygularsa gözle görülür bir etki yaşarYazmış olacağım bu bilgiler kesinlikle bana ait değildir ben sadece üzerimde uyguladığımı ve sonucunu bilirimRahatsızlığı olan bunu uygulasın;
Ağızdan değil, beyinden okuyun ve her defasında Bismillahirrahmanirrahim deyin:
Rabbi enniy messeniyeş şeytanu binusbin ve azap rabbi euzübikemin hemezatiş şeyatıyni ve euzübike rabbi en yahderun ve hifzan min külli şeytanin marid
Evet bunu ciddi tesirde olan günde 200 defa okusun , kriz şeklinde de geliyorsa, epilepsi nöbeti gibi o zaman 4-5 kişi bir arada okumalı ve tesir altında olan kişinin sağ elle başının üstüne konulmalı ve dualar bu sırada 500 kere okunmalıdır ve bittikden sonra orda duran bir bardak suya üflenilip tesirli olan kişiye içirilmelidirNormalde kişi sabah 100 akşam 100 de okuyabilir diğer dualar pasif korumalardır felak nas ve ayet-el kürsi gibi ama bu dua aktifdir kişinin beynini adeta lazer tabancası gibi kullanılmasını sağlar ve yönlendirilmiş dalga boyunun gücü karşısında cinni tesiri ordan uzaklaştırır hatta ölümüne(dönüşümüne)kadar yolaçabilir
Arkadaşlar sizlere cinin yapısından da bahsetmek istiyorum ki bu konularda bilgilerimizi paylaşalım
Cinler yapısı itibariyle ışın varlıklardır yani bir tür radyasyondur kuran-ı kerimde'de bahsettiği gibi zehirleyici bir radyasyondur,nüfus edici ve aynı zamanda şuurludurda enerjiyle beslenir ve kişi beyine gönderdiği impulslarla ve manyetik alanlarıyla ekseriyeti altına alarak ona hükmeder bunun için illaki gözükmesi gerekmez bir çoğumuzun perili ev dediği ve uğursuz ev dediği yerler zamanında negatif yüklü fiillerin işlendiği sıkışmış bir manyetik alandır ve şuurludur herhangi bir bedeni yoktur bu bilgileri bende bilenden aldım eğer daha fazla derin ve net bilgiler isterseniz bana çok yardımcı olan yazılarıyla ahmed hulusi'den temin edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com